Budapest I. ker, Zsolt u.
360,0 eFt/hónap // 106 négyzetméter
Építőanyag tégla
Egész szobák 3
Komfort fokozat dupla komfort
Ingatlan állapota felújított
Értékesítés típusa kiadó
Ingatlan típusa lakás
Település Budapest I. ker
Alapterület 106 négyzetméter
Ár 360.000 Ft/hónap
Tulajdonviszony saját
Emelet 3. emelet
Szobák száma 3 + 1
Fűtés jellege házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés társasház
Kilátás panorámás
Építési év 11-20 éves
Erkély van
Erkély mérete 8.00
Garázs van
Tároló van
Lift van
Klíma van
Bútorozott nem bútorozott
Zsolt u.
Budán, az I. kerületben, a Naphegyen, kiváló infrastruktúrával rendelkező, színvonalas, kedvelt környéken, napos, panorámás, frissen festett, remek állapotú ingatlan hosszútávra lakás, vagy iroda céljára kiadó.
Az újszerű, gondozott, nagy belső kertes, újszerű ház 3. emeletén található 106 nm-es, 3 és fél szobás, dupla komfortos, vendég WC-s, bútorozatlan, de sok beépített szekrénnyel rendelkező lakáshoz 8 nm-es erkély, tároló és garázsbeálló tartozik. A tágas,,egyirányú kis forgalmú utcára néző nappalihoz egy felszerelt konyha és egy kamra kapcsolódik, míg a hálószobák és a dolgozó szoba a csendes belső udvar felé tájolt. A közös költség a fűtés, hűtés és meleg víz átalánnyal együtt 60.000 Ft/hó, a parkolóhely ára 30.000 Ft/hó.
A közösségi közlekedés kiváló, gyermekes családoknak, és irodának is minden szolgáltatás könnyedén elérhető. (házi orvosi rendelő, fogászat, vendéglő, cukrászda, ABC, ajándékbolt, fodrászat,szépségszalon, stb.100 m-s körzetben). Számos buszjárat, melyek a Metróvonalakhoz közvetlen csatlakozik (178, 8E, 108E, 112, 110, 27 számú járatok) megállói 2-300 m-n belül.) Házi kedvencek és dohányzás nem megengedett.
Hét végén is megtekinthető.
Érdeklődni: Dr. Tarnay Évánál

In district I. on the Buda side, on the prestigious Naphegy with a well-developed infrastructure, a sunny, freshly face-lifted apartment with panorama is to let for either living or office purposes.
The property is located on the 3rd floor of a relatively new, well kept building with a large inner garden. It's a 106 square metre apartment with 3 and a half rooms, two bathrooms and a guest toilet. No furniture is available but lots of built-in wardrobes help to store your things. A balcony, a storage room and a garage space come with the property. The equipped kitchen and the larder are adjacent to the living room facing the street, while the bedrooms and the study have a view over the quiet inner court yard. The heating and hot water are centrally measured and cost HUF 60 000 / month, while the garage space charge is HUF 30 000 / month. Two months deposit is required in advance.
The community travel is excellent, families with children can also very easily find their way in the neighbourhood.
No pets or smoking are allowed.
Viewing is possible during the week-ends as well.
For further information please contact Eva Tarnay
Üzenet a hirdetőnek:loading
Az üzenetet elküldtük.
Az értékesítő:
Dr. Tarnayné Éva
Stílus Ingatlan Centrum
+36-20-216-97-97