Budapest VII. ker, Eladó 41 nm-es lakás Budapest 7. ker.
30,0 mFt // 41 négyzetméter
Építőanyag tégla
Egész szobák 1
Ingatlan állapota
Irodai azonosító lk467227-2965060
Értékesítés típusa eladó
Ingatlan típusa lakás
Település Budapest VII. ker
Alapterület 41 négyzetméter
Ár 29.990.000 Ft
Emelet földszint
Szobák száma 1 + 1
Fűtés jellege konvektoros
Kilátás udvari
Építési év 50 évesnél régebbi
Lift nincs
, Eladó 41 nm-es lakás Budapest 7. ker.
Tudta-e Ön, hogy a VII. kerületben számos legendás színművész, író, közéleti személyiség lakott? Tudta például, hogy az alább eladásra kínált ingatlantól alig pár háznyira lakott Kállai Ferenc színművész, a híres "Pelikán József gátőr" a Tanú című filmből? Vagy hogy alig pár utcányira a Damjanich utcában született Karinthy Frigyes, és ugyancsak itt élt Kibédi Ervin és Antal Imre? És azt tudta-e vajon, hogy a csodálatos Ruttkai Éva gyermekkorát a Garay utca 29-31-ben töltötte?

De magának a háznak is komoly "történelme" van, hiszen immáron 121. éves, mert 1898-ban épült két építési vállalkozó megrendelésére, eklektikus stílusban.

És akkor meg is érkeztünk a kerület és a ház bemutatása után magához AZ INGATLANHOZ! :)

Budapest VII. kerületében, Marek József utcában körfolyosós társasházban földszinti, felújított lakás eladó!

A lakás tehermentes, igen rövid határidővel birtokba vehető!

A lakás tulajdoni lap szerint 41 m2, de a valóságban a hasznos alapterület nagyobb. 1,5 szoba + galéria (a belmagasság 3,70 m, így kényelmes teret biztosít a galériának!), valamint egy 5m2-es kis lekerített udvarrész is a lakáshoz tartozik,melyet akár intim kiskertté alakíthat új tulajdonosa.

A lakás felújított, rendszeresen karbantartott. Földszinti elhelyezkedése ellenére nem sötét, élhető, tágas terekkel rendelkezik. A szobák udvarra néznek, kifejezetten csendesek, a lakás egész kialakítása kényelmes életteret biztosít fiatal párok vagy akár egyetemisták számára is.

Befektetésnek is kiváló bérbeadás céljából! Hamar megtérül az ára! A rezsi rendkívül kedvező,hiszen a lakás egyedi közmű órákkal (víz, gáz, villany) rendelkezik. A fűtést konvektorok biztosítják, a meleg vizet bojler adja.

A lakóközösség rendezett, jórészt fiatalok élnek a házban. Az utca csendesnek mondható. Jó közlekedés,kiváló infrastruktúra,minden elérhető pár percen belül (üzletek, szórakozó helyek, egyetemek, múzeumok, Városliget....) A tömegközlekedés közül több metró és számtalan buszmegálló van pár percre bármelyik irányba.

A lakás rugalmasan megtekinthető! További kérdéseivel kérem,keressen bizalommal!
Bármilyen az ingatlannal kapcsolatosan felmerülő további kérdés esetén kérem, keressen elérhetőségemen!
Tel.: 30/55-44-371

Referencia szám: LK467227
Üzenet a hirdetőnek:loading
Az üzenetet elküldtük.
Az értékesítő:
Zsólyomi Attila
Duna House Nemes utca
06305544371