Budapest XIII. ker
48,4 mFt // 61 négyzetméter
Építőanyag tégla
Egész szobák 3
Komfort fokozat összkomfort
Ingatlan állapota kitűnő
Irodai azonosító 27799949
Értékesítés típusa eladó
Ingatlan típusa lakás
Település Budapest XIII. ker
Alapterület 61 négyzetméter
Ár 48.385.700 Ft
Emelet 1. emelet
Szobák száma 3
Fűtés jellege házközponti (egyedi mérővel)
Építési év új építésű
Erkély van
Budapest XIII. kerületben ÚJ ÉPÍTÉSŰ 15 lakásos társasházban lakások eladóak!

HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ - MÁR CSAK 3 LAKÁS ELADÓ!
1. emelet A/4-es lakás 60,73 m2 NAPPALI + 2 HÁLÓ erkély 13,27 és 5,25 m2, főként nyugati fekvésű, a konyha északra tájolt.
Teremgarázs hely: 3.000.000 Ft
Tároló 380.000 Ft/m2
Az építkezés folyamatban van. Átadás: 2019. augusztus
Első, második, harmadik emeleten a lakások ismétlődnek! A negyedik emelet lakásai eltérnek.
Az épület pillérvázas rendszerű, kitöltő falakkal.
A pinceszinti teherhordó falak vízzáró monolit vasbeton szerkezetek.
A földszinti és emeleti homlokzati kitöltő falak POROTHERM 30 N+F falazó elemekből készülnek. A lakásokat egymástól és a lépcsőháztól, illetve egyéb közös helyiségektől 25 cm vastag SILKA falazóelemekből (HM 250 NF+GT) épített akusztikai falazattal kerül elválasztásra.
A telek 556 m2-es, vízszintesnek tekinthető, téglalap alakú saroktelken 5,0 m-es előkerttel, zárt sorú beépítéssel egy „L" alaprajzú alápincézett, földszint + 4 emeletes lakóház épül. Az épület használatához szükséges gépkocsi-tárolási lehetőség az épületen belül van biztosítva. A pinceszinti teremgarázsban 9 db parkolóhelyet, míg a földszinti teremgarázsban 6 db parkolóhelyet, tehát összesen 15 db parkolóhely kerül kialakításra. A pinceszinti parkolóhelyek a földszinti teremgarázson keresztül szintátemelő (autólift) segítségével közelíthetők meg.
Az épület bejárata mellett kerül kialakításra a kétkarú lépcsőt tartalmazó lépcsőház, amihez kapcsolódik egy 630 kg névleges teherbírású, 8 személyes személyfelvonó is, ami a négy emeletet a földszinten keresztül összeköti a pinceszinttel is. A földszinten a lépcsőházból nyíló közlekedőn keresztül - a teremgarázs érintése nélkül, biztonságosan - juthatunk a pincefödémen zöldtetőként kialakított belső udvarra. A földszinten találhatjuk még a gépészeti helyiséget, továbbá az előkertben az utcai kerítéshez csatlakozóan a szeméttárolót. A szeméttárolóból a szeméttároló konténereket közvetlenül az utcára lehet juttatni.
A pinceszinten 6 db (T/1 - T/6 jelű), az I. és a II. emeleten pedig további 1 - 1 (T/7 - T/8 jelű) tároló helyiséget is találhatunk. A lakóépületben összesen 15 db lakás készül: az I., II. és III. emeleten 4 - 4 db lakás, míg a IV. emeleten 3 lakás kerül kialakításra. Az épületben 6 db nappali + 2 szobás, 5 db nappali + 1 szobás és 4 db garzon lakás található.
A beruházó rendelkezik referenciákkal.
Várom hívását, egyeztessünk időpontot a megtekintésre.
Üzenet a hirdetőnek:loading
Az üzenetet elküldtük.
Az értékesítő:
Varga Andrea irodavezető Bp. XV. Deák utca 6.
Dr Makkos-Deák utca
+36-70-410-51-00