Szeged
32,9 mFt // 65 négyzetméter
Építőanyag tégla
Egész szobák 2
Komfort fokozat összkomfort
Ingatlan állapota épülő
Értékesítés típusa eladó
Ingatlan típusa lakás
Település Szeged
Alapterület 65 négyzetméter
Ár 32.900.000 Ft
Emelet 1. emelet
Szobák száma 2 + 1
Fűtés jellege házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés társasház
Építési év új építésű
Erkély van
Kertkapcsolat nincs
Tároló van
Lift van
SZEGEDEN A BELVÁROS PEREMÉN, KORSZERŰ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK FOGLALHATÓAK MÁR ÉPÜLŐ LIFTES TÁRSASHÁZBAN
Szegeden a Szent György tér közelében 17 lakásos már épülő társasházban „A” energetikai besorolású szerkezetkész lakások leköthetők.
Az épületben 17 lakás és 2 irodahelyiség kerül kialakításra. Az I–II-III. emeleten található lakások alapterülete 26 és 57 m2 között alakul, az udvarra néző lakások esetében erkéllyel. A tetőtérben tágas, egy szobás, 49 és 65 m2 közötti lakások kerültek kialakításra.
Mind tervezési, mind kivitelezési szinten a legújabb hőtechnikai és építészeti szabványoknak megfelelő megoldásokkal, így műszaki és esztétikai szempontból is a legigényesebb lakásokat kínálják a leendő tulajdonosok részére.
Műszaki paraméterek: rendkívül energiatakarékos konstrukció, 30 cm ragasztott csiszolt tégla + 10 cm grafitos hőszigetelés. Nyílászárók: 3 rétegű, rendkívül jó hőszigetelési képességű nyílászáró.
Intelligens fűtésrendszer: A társasház hőszolgáltatásáról, a fűtési és meleg víz előállításáról a legkorszerűbb hőközpontos rendszer gondoskodik.
Ez az I. emelet 1. számú erkélyes lakás, alapterülete 65,16 nm , térfelosztása a következő: előtér, amerikai konyhás nappali, kettő szoba, fürdőszoba WC.
Az épület tervezett szerkezetkész átadása 2019 decemberében várható.
A kivitelező vállalja a lakások igény szerinti kulcsrakész befejezését is.
Ajánlom mindazon kedves érdeklődők figyelmébe ezt a lehetőséget, akik a Belváros közelében saját célra értékálló, jó minőségű, igényes, alacsony rezsijű ingatlant szeretnének vásárolni.
MINDEN TOVÁBBI RÉSZLETTEL, ÉS SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!
Üzenet a hirdetőnek:loading
Az üzenetet elküldtük.
Az értékesítő:
Kovács Emma
GLOBÁL INGATLAN
+36-70-703-5357