Új lakóprojekteket épít a Nanette

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A holland székhelyű Nanette Real Estate Group N.V., amely "Olimpia Group" márkanév alatt 2000 óta 9 épületben több mint 1100 lakást épített fel Budapesten, 2009 szeptemberében két új lakóprojekt építését kezdi meg.

A Nanette, illetve korábban az Olimpia Group építette fel a Tüzér-kertet, a Városliget Apartmanházat, a Magnólia Lakóparkot és a Mandarin Kertet.
A IX. kerületben, a Mester utcában "Nanette City Home" néven, több ütemben összesen 960 lakás, üzletek, kávéházak, irodák, valamint új közútszakasz, sétányok, park és játszótér épül nettó 5.6 milliárd forint értékben.

A XI. kerületben, Albertfalván a Mezőkövesd utcában, "Nanette Viva" néven egy 190 lakásos lakópark épül meg két ütemben, nettó 2.4 milliárd forint értékben.

Az építkezés mindkét telken megkezdődik idén ősszel, a kivitelezési munkálatokat a cég kizárólagos tulajdonában lévő Nanette Construction Hungary Kft. végzi.

A Nanette Real Estate Group ezekkel és a tulajdonában lévő további építési telkeken a következő években elinduló beruházásaival tovább kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét és piaci pozícióját.

Cikkajánló:

$$2144$$

$$2143$$

$$2141$$