2016 legolvasottabb hírei az ingatlanok.hu kínálatából

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Íme, kigyűjtöttük az elmúlt év legolvasottabb cikkeit, melyet oldalunkon láthatott.

Ismét eltelt egy év, volt akinek jó volt és akadt olyan is, akinek kevésbé volt derűs ez az esztendő. Az biztos, hogy gyorsan elszaladt, miközben rengeteg minden történt. Mi -  így az újév hajnalán - kigyűjtöttük a 10 legjobb 2016-os cikket, mely megjelent oldalunkon.

ev

10. Szeretné tudni, hogy mások hogyan adják el olyan gyorsan ingatlanaikat?

Egy jó ingatlanhirdetés önmagában képes eladni ingatlanunkat. Mit is kell tennünk ahhoz, hogy megfelelő hirdetést tudjunk készíteni? A választ a 10. helyezett rejti!

Érdekel

 

9. PIHÉK, azaz a Pihentagyú Ingatlanhirdetés-Értelmező Kéziszótár. Tudja mi az?!

Bizonyára látta már ezeket a kulcsszavakat, hogy "kis ékszerdoboz, fejlődő városrészben, befektetésnek kíváló". Ha kiváncsi ezeknek és más hasonló  szavaknak a valódi jelentésére, feltétlen olvassa el ezt a cikket, megéri!

Érdekel

 

8. Ne szúrjon ki magával! Hogyan kell helyesen lefotózni ingatlanunkat?

Ez a cikk magában foglalja azt a 7 pontot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ingatlanáról a megfelelő minőségű, hívogató, és megnyerő képeket készítse. Jó képek nélkül szinte lehetetlen az eladás!

Érdekel

 

7. CSOK: Tervezett változtatások 2016-ban

Év elejei cikkünk arról szólt, hogy milyen változtatásokat terveznek eszközölni a CSOK-on. Ha kíváncsi mik voltak a tervek és az ígéretek, akkor itt kezdje a kutatást.

Érdekel

 

6. Magyar designerek bútorain ámul a világ, avagy hét praktika garzonfelújításhoz

Egy budapesti garzont újítottak fel egy tanulmány keretein belül. A siker nem maradt el, az egész világ ámult az egyszerűségén és logikáján. A tervezők szerint nem kell hozzá drága bútor, elég egy ügyesebb kezű, barkácsolni szerető ember is, hogy véghezvigye ugyanezt.

Érdekel

 

5. Elrontott ingatlanos fotók. Ezt látnia kell!
Mint azt listánk 8. helyén láthatta is, a fotók nagyon fontosak a sikeres ingatlan eladáshoz. Előzőekben megmutattuk hogyan, most megmutatjuk, hogyan NE csinálja. Jó szórakozást!

Érdekel

 

4. 2016-os ingatlanpiaci trend előrejelzés. Hogyan is láttuk a helyzetet év elején?

Elemzés a várható árakról, bérletidíjakról, sőt még az alkupozíciórol is. Érdekes így évvégén elolvasni az éveleji elemzést, vajon mi valósult meg belőle?

Érdekel

 

3. Új magyar technológia házépítés fronton. 90m2-es újépítésű ház 2,5 millióért?

Elérkeztünk képzeletbeli dobogónk harmadik fokára. Egy szegedi cég a Délép házgyári tudásbázisát felhasználva kidolgozott egy új eljárást, amivel drasztikusan lecsökken a házépítés ára és ideje. Cikkünk kicsit belemélyed a technikai háttérbe, és a lehetőségekbe. Érdekes olvasmány!

Érdekel

 

2. Közkívánatra újabb csokor az elrontott tengerentúli ingatlanos fotókból. Kihagyhatatlan!

A második helyen befutó összeállítás valójában egy kis csemegézés a hihetetlenül sok félresikerült ingatlanhirdetési fotó közül. Aki szeret nevetni, ne hagyja ki!

Érdekel

 

Elérkeztünk kis virtuális versenyünk első helyezettjéhez.

1. Milyen kellemetlen tapasztalatok érték az első sikeres CSOK pályázókat?

Tapasztalatok, problémák a CSOK kezdetéről. Érdemes lehet átfutni, mert rávilágít, hogy nem minden esetben értelmezik a bankok megfelelően a törvényeket. Az óvatosság sosem árt!

Érdekel